Byron Bay

Door: J

Blijf op de hoogte en volg Flo&J

27 Februari 2010 | Nederland, Amsterdam

Dag allemaal,

Flo en ik zitten al een paar dagen in Byron Bay, het vooral onder backpackers super populaire, meest oostelijke puntje van Australie.

Byron is eigenlijk vooral en alleen strand, veel en mooi. Dus wat je hier hoort te doen is op t strand liggen.. Hele dagen en dan kun je 's-avonds doen waar je zin in hebt, slapen of uitgaan. Minpunt is dat t weer de laatste 2 dagen niet echt mee zit, het is natuurlijk niet koud ofzo maar ook niet zonnig. Zo heb ik nu met 1 andere Nederlandse jongen die we ontmoet hebben hier 1 dag 3 films achter elkaar gezien, verder toch nog een beetje op t strand gelegen met Flo en die 2 jongens en vandaag dan met n zooitje Engelsen lekker 5 tegen 5 gevoetbald op het strand. Weer heel gek hoe het strand hier zo lang is dat je alsnog heel veel ruimte hebt, lekker.. Dat hele uitgaan heel veel en lang is alleen niet echt waar Flo en ik voor naar Australie kwamen dus heel lang zullen we hier niet blijven. We zijn eigenlijk aan t zoeken naar een betaalbaar surfkamp, we willen nu we hier toch zijn leren surfen en dat gaat zeker wel heel vet worden. Moeten alleen even kijken hoe lang en waar en met welk budget we dat willen ondernemen.

Daarna werd het tijd om jullie weer eens van wat fotos te laten genieten, er zit natuurlijk niet heel veel bij want we liggen maar wat op t strand & spelen wat met Boogy Boards. Die kun je lekker gratis meenemen bij het hostel en zijn heel vet bij de grote golven hier..

XxX

• 27 Februari 2010 - 07:16

Flo&J - Root & Feenstra:

Schatjesszzz,

dit zijn dus zoveel fotos omdat we een tijdje geleden onze fotos er niet op konden krijgen. Er zit ook wat Coffs Harbour bij, alleen jammer dat we geen onderwatercamera hadden/hebben want we hebben tijdens het snorkelen heel wat moois gezien maar dus geen documentatie ;).

Veel plezier ermee,

duurde ff bij deze trage pc om ze erop te krijgen!

Tot snel,

love,

xXx

J

p.s. voor wat vragen enzovoorts is t makkelijker om gewoon ff te mailen want op die blog kunnen we niet echt antwoord geven op dingen omdat het dan een no reply link is. ik schrijf natuurlijk niet alles op van hoe t leven hier is, wat de mensen voor kleding dragen en wat we eten hier tot wat motorolie kost enzovoorts want dan zit ik hier hele dagen, mocht iemand zoiets willen weten, gewoon mailen!

• 27 Februari 2010 - 09:05

Viola:

Ha Job! en ook Florian uiteraard.
    Op de een of andere manier landen mijn reacties op jouw verslagen, Job, niet op de site, ik zal wel iets fout doen, dus maar weer eens proberen. Wat ziet dat er heerlijk uit daar, wat een golven en mooie woeste zee. Vraag me af hoe onze boot zich daar zou voelen, maar ben geloof ik wel blij om het vanaf het land te bekijken. Andreas is weer thuis, heeft heel mooie fotos van zijn geweldige reis, veel meegemaakt en vooral uuuuuren per dag muziek gemaakt, een braziliaanse trommel waarop hij daar speelde mee terug genomen en ons van alles gedemonstreerd. Hij kwam heel ontspannen thuis en is meteen de volgende dag met zijn band gaan repeteren om zijn nummers voor het conservatorium in elkaar te zetten. Nu ligt hij helaas geveld door een of ander virus (?) in ons bed, heeft zijn werk afgezegd (jammer, want bijna blut) en moet even uitzieken.
    Alweer bijna een maand om sinds jullie weggingen. Tijdgevoel is iets merkwaardigs, soms lijkt het lang en dan opeens realiseer ik me dat het achteraf straks ook weer vlug zal lijken te zijn gegaan.
    Zaterdagochtendgedachten waren dit, jullie zijn al in de avond beland. Ben benieuwd of jullie Martens familie nog met een bezoekje zullen vereren... (wie weet kunnen ze lekker koken en hebben ze een lekker bed over) Dank voor alle berichten, we lezen het met zeer veel plezier! Heb het goed samen, liefs van Viola

• 27 Februari 2010 - 09:18

Anne:

Ha die JoFlo,

Leuk en goed om te horen dat jullie je op de natuur focussen.Ziet er allemaal mooi en ontspannen uit.Beetje jammer van het weer ? Nou ja, een periode matig weer is onvermijdelijk in 5 maanden.En misschien interpreteer ik weer eens te negatief. Prima ook dat jullie steeds aansluiting vinden maar elkaars gezelschap centraal houden.
    Vaya con dios, welke dat ook zijn!

Anne

• 28 Februari 2010 - 11:03

Marcel:

Wat koste een liter moterolie daar nou Job?

Groetjes, Marcel, Sanne, Margreet & Martijn

• 28 Februari 2010 - 11:21

Marian:

Hoi Schatjes,

Je verhaal klinkt een beetje gewoon terwijl het toch echt spectaculair is wat ik zie! k dacht trouwens dat het de bedoeling was dat je op die boards moest staan of zijn dat weer andere?
    Verder heeft Anne contac gehad met Flo's moeder en wij kunnen nu ook zijn reisverslag lezen. Hij schrijft de verhalen iets spannender.! Hou je dat expres achter? HOe gaat het financieel? Nog gedacht aan een tent? plus eigen gaspit? de OP-shop weet je wel? Je zal mij wel een zeur vinden maar toch proberen wij hier positief mee te denken. Ik vind het leuk om te lezen dat jullie niet gekomen zijn om alleen wat op het strand te hangen en gaaf zo'n surf workshop!
    Binnenkort gaat Flo Floor zien. Die is natuurlijk ook met een groepje? Nou, ben benieuwd hoe dat bevalt.
    Lang verhaal hoop je gauw weer op skype te zien. Dikke knuffel van je moeder.

• 28 Februari 2010 - 17:12

Hans Feenstra:

Ha die Job,
    wat een belevenis hè! Af en toe wat heimwee naar je vriendin hoort er ook bij hoor. Als ik nu door jou verhalen aan Australië denk, zou ik morgen weer terug willen, wat een heerlijk continent!! Houd je haaks daar, geniet er volop van, misschien kom je er wel 20 jaar niet meer. Hier is het weer hopeloos, maar Ajax wordt wel kampioen hoor!!!
    Hans