Coffs Harbour & de dood van Steve Irwin

Door: J

Blijf op de hoogte en volg Flo&J

23 Februari 2010 | Nederland, Amsterdam

Dag schatjes, we zijn nog steeds in Coffs Harbour, eigenlijk een klein dorp. Maar het is hier super tof omdat we van alles gratis kunnen doen vanuit het hele leuke hostel waarin we nu zitten. Gisteren kanoen en dan naar een boom toe met een gigantisch touw waarmee je heel mooi terug de rivier in kon slingeren en vandaag eerst body boards mee voor op t strand in de grote golven en vanmiddag snorkelen in de haven van Coffs Harbour.

Hele mooie vissen enzovoorts, we waren in een stuk waar we eigenlijk niet mochten komen omdat t prive is maar t is ons toch gelukt daar te mogen blijven. Alle charme in de strijd. Uiteindelijk hebben we daar een bepaalde rog gezien die uiteindelijk crocodile hunter steve irwin heeft gedood (bedankt voor de tip Jacq) en 2 grote turtles. Echt heel mooi.

Enige ding is dat deze computer erg traag en oud is en we dus geen fotos kunnen uploaden en bovendien waren al onze activiteiten vooral in het water en hebben we dus sowieso niks. Wel zonde, een onderwatercamera zou vandaag super zijn geweest!

Zodra wij weer in op technologisch gebied wat verder ontwikkeld gebied zijn zullen we wat plaatjes uploaden en Skypen met onze geliefden!.

Tot snel!

x J en Flo

• 23 Februari 2010 - 14:46

Loes:

jeetje, Job: leuk om jullie reis zo te volgen. Krijg zelf ook veel zin. Geniet ervan, hier gaat het leven gewoon door. Krokodillen, turtles en skippies zijn toch indrukwekkender dan onze huis- en kinderboerderijdieren. Heel veel plezier en ik lees jullie verhalen met veel plezier.

Kus van je tante.

• 24 Februari 2010 - 00:02

Marcel:

Pfff.... geen foto's, geen boodschap.

LOL

Groetjes, Marcel

• 24 Februari 2010 - 09:31

Anne:

Ha JoFlo,

hoe weet je nou dat het die rog was? Had=ie een zwart balkje voor zijn ogen?
    Als je afstand houdt overkomt je niet zo snel wat met dieren, denk ik. Zo lang je niet gaat tongen met een slang of een vogelspin een poot probeert uit te draaien, no problems.
    Hier nationale rouwdag want Sven mist goud op de 10 km door DÉ Blunder van het jaar: verkeerde wissel door foute coaching! Lag helemaal op schema en toen keek Kemkers op uit zijn schrift en riep: Sven, naar binnen terwijl de buitenbocht moest. Drama.
    Maar goed, het is maar een spelletje.
    Toitoi rn ik kijk uit naar het skypen en de foto's

Papanne

• 25 Februari 2010 - 15:23

Lilahdoria:

Mooiboy´s
    Zo te horen gaat alles goed en vermaken jullie je wel! Nog heel veel plezier verder! En blijf toch maar een beetje uit de buurt van die enge dieren..

(K)

• 26 Februari 2010 - 20:26

Cees:

Ha die J. en F.
    Waarom lees ik nou nooit iets over al die mooie jongedames die jullie ook ongetwijfeld tegenkomen?
    Jullie houden tog niks achter hè?
    Verder leuk om te lezen wat zich verderop afspeelt!

Cees

• 27 Februari 2010 - 06:44

Flo&J - Root & Feenstra:

Sjongejonge Cees, wat een rare vraag.. Je weet toch dat de mooiste mijn vriendin is die helemaal in t koude Nederland zit. Dus ja, we zien natuurlijk wel eens wat mooie meisjes maar er is op dat gebied niks de moeite waard om hier mee te delen. Sterker nog, ik wil Ber hierheen transporteren, kan ze ook n beetje op t strand rennen ;).

Maar goed, als je wat wilt zien van wat zich op t drukste strand in Aussie afspeelt, Bondi Beach (daar zijn wij allang niet meer), moet je ff google streetview gebruiken. Kun je van alles zien..

Groetjess Job