De Australische Kinderboerderij

Door: J

Blijf op de hoogte en volg Flo&J

19 Februari 2010 | Nederland, Amsterdam

Flo en ik zijn aanbeland in Port Macquarie. Zo'n 7 uurtjes rijden vanaf Sydney, ook een havenstadje. De plekjes die groot zijn op de kaart zijn inderdaad in werkelijkheid wat minder levendig. Slapen deden we in een hok op de plaatselijke Center Parcs, verder niks noemenswaardigs gebeurd dus.
We hebben hier wel een hele leuke dag gehad voordat we morgen verder rijden.

Er zit namelijk een Koala Park in de buurt, de Australische variant van de kinderboerderij.

Onze eerste Koala geaaid en ook eindelijk een (levende want die ene dooie naast de weg wil ik niet tellen) Kangoeroe gezien en zelfs aangeraakt.

Wij helemaal opgewonden terwijl dit waarschijnlijk voor een Australier is wat voor ons geiten en schapen zijn maar goed. Lachen en een paar leuke fotos.

Morgen zitten we weer een dag in de auto en dan daarna komt er vanzelf wat nieuws jullie kant op.

• 19 Februari 2010 - 10:11

Marian:

Hoi Boys,

Leuke foto's maar die kanga's zijn best klein. En die ander bij die man is dat een vos of gewoon een hond? Mooi weer en weer leuke avonturen ga zo door. Hou ons op de hoogte! Bye BYe je moeke.

• 19 Februari 2010 - 21:40

Abylan:

Hey faka mooiboys:P
    alles goed daar??
    vet man die kangoeroes en koalas en dat andere beest (vos/hond).
    tot over een 3 MAANDEN EN NOG 3 WEKEN OFZO.
    XA

• 20 Februari 2010 - 07:36

J:

Die hond is een dingoo! Eigenlijk een wolf dus..

Weten jullie dat ook weer.

Liefde

p.s. Familie thuis en Ber, jammer dat er hier geen skype is, ik kan alleen op internet maar dus ff niet met jullie skypen dit weekend. Misschien morgen maar dan horen jullie et!

• 20 Februari 2010 - 10:10

Kus,dorina'

• 21 Februari 2010 - 13:27

Jacqueline:

hoi job,

vlak boven brisbane ligt de plaats noosa (aan de kust) en vlak daarbij is noosa national park. daar kun je heel makkelijk koala's in het wild zien. het zijn nl. hele luie beesten en ze hangen daar de hele dag in de boom te slapen. wat ook heel leuk is voor toeristen zijn de crocodile farms, waar je met krokodillen kunt knuffelen. ik meen dat steve irwin (the crocodile hunter)vlak boven noosa ergens een park heeft dat de australia zoo heet, is wel te vinden op internet. maar er zijn zat van die parken te vinden onderweg, zeker in het noorden.
    groeten
    jacqueline