Ridin' The Bike

Door: J

Blijf op de hoogte en volg Flo&J

09 Februari 2010 | Nederland, Amsterdam

Dag allemaal..!

Het weer zit weer (& meteen heel behoorlijk) mee dus wij konden weer echt naar buiten. Na 2 dagen waarin niks noemenswaardigs is gebeurd en die vooral met een boek en Australische wijn zijn doorgebracht is de zon weer doorgebroken. Zal er trouwens even een fotootje bij zetten van hoe onze hostel kamer er ondertussen uitziet..

Vandaag de hele dag op t strand, Bondi, zoals dat helemaal hoort te zijn met een leuke onderbreking natuurlijk om met het gemiste thuisfront te Skypen (shit wat zijn we toch modern). Natuurlijk wel denkend aan wat wij tegelijkertijd missen (vrij behoorlijk) daar terug in ons koude kikkerland (zie de foto's)

Maar dan gisteren, de eerste dag dat het weer echt mooi weer werd. We zijn fietsen gaan huren bij Manley, stukje Sydney een stuk verderop, halfuurtje met de pont, waar je zo de oceaan in kunt kijken. Het was heerlijk weer, de fietsen goede cruisers en de omgeving zo mogelijk nog mooier.

Afgelegen strandjes, zelfs met een waterval erbij, stukken bos met gigantische hagedissen en ''Thaise Spinnen'' (Dorien weet wel wat voor spinnen ik bedoel...) tot kliffen waarbij je normaal denkt aan de Engelse kust.

Het fietsen was nog best vermoeiend ook want we hebben vrij veel moeten klimmen dus was t top om daarna even op t strand van Manley te zitten bij ondergaande zon om naar alle surfers te kijken.

Daarna dan, omdat we ons pas bij het bekijken van die gigantische oceaan zo dichtbij realiseerden dat Sydney er gewoon echt mee verbonden is en dus ook heel veel lekker vis moet hebben, hebben wij daarvan genoten. Leuke tafel met z'n allen en heel veel verse vis.

En als ideale afsluiter was er de ferry tocht terug die ons over een donkere zee terugbracht naar Sydney terwijl wij perfect naar alle licthjes konden kijken.

Van deze 2 dagen zo veel mogelijk fotos included, ik ga nu kijken wat mogelijk is op deze site om er maximaal bij te zetten.

Morgen wordt erg interessant want dan hebben we een test rit met onze potentiele Australie-auto op de agenda staan.

Houden jullie op de hoogte of t wat was en zo ja staat ie natuurlijk ook binnenkort heel trots tussen de fotos!

• 09 Februari 2010 - 13:18

Anne:

Jeetje wat lekker; de vakantie lijkt nu echt goed begonnen. Hier is het koukleumen.Brrrrrr.
    Is het heuvelachtig rond Sydney dus klimmen geblazen? En wel eerlijk dat je die kamer laat zien!Goed dat je geen lenzen hebt. Ben erg benieuwd naar de auto. En met de blote bast fietsen is vragen naar een rode huid; insmeren hoor ( Marian stuurt wel een fles multifunctionele olijfolie!)

• 09 Februari 2010 - 15:43

Frank Hadders:

Ziet er uit als echt vakantie.
    lichtelijk verbrand en zon.
    Geniet ervan

Frank

• 09 Februari 2010 - 17:33

Abylannnn:

hey echt jammer dat ik niet mee ben en van al die mooie dingen zelf kon genieten maarja.
    En trouwens jullie moeten wel gaan trainen als jullie zo op de foto willen :P Groetjes En tot de volgende keer (K)(L)

• 09 Februari 2010 - 23:27

Marcel:

Wie is die dude met krulllen?

Top Job. Goed man dat je veel verse vis eet i.p.v. al die Deen kweekvis ;-)

Dorien is toch al bang voor een kruisspin? Echt bang moet je pas worden van varanen (want dodelijke parasieten), maar die zul je daar niet snel zien.

Hé Job, ga jij eens voor Anne en mij dieper in de Ausie cultuur. Wat zijn daar de locale drankjes en wat voor vis kom je daar allemaal tegen. Knowledge Job, Knowledge... ;-)

En die olijfolie van mams, daar zou ik persoonlijk geen eitje in durven bakken :-))

Groetjes ook aan Beryl!

Marcel, Margreet, Sanne en Martijn

• 10 Februari 2010 - 01:42

Flo&J - Root & Feenstra:

Die dude is DJ Guus, Diederik, uit Brabant, hij lijkt sprekend op Guus Meeuwis en slaapt bij ons in de kamer. Aardige jongen dus hij gaat regelmatig met ons mee want hij reist alleen..

Knowledge, knowledge, i kweet t nog zo net niet, als ik die bak met kennis blijf uitstorten komen we niet eens meer buiten :p.

Vandaag was wel n beetje kut want die vrouw met wie we hadden afgesproken voor onze testrit is nooit op komen dagen. Maja goed, dat regelen we allemaal wel op een dag..

Gefeliciteerd Dawey!!!

xXx