Opera House & het hostel

Door: J

Blijf op de hoogte en volg Flo&J

04 Februari 2010 | Nederland, Amsterdam

Zijn we weer. Vandaag voor het eerst echt door Sydney gelopen en niet alleen even lekker in het park. Door de Botanic Gardens en door naar het Opera House.. Het is heel tof om te zien hoe er geen of nauwelijks schaduw is omdat de zon recht boven je staat en het gewoon heel warm en klam is op straat. Het is eigenlijk hetzelfde als op straat lopen in Bangkok qua warmte en helemaal nu ons hostel, dat gewoon een mannen en vrouwen wing gescheiden heeft en ons met 6 boys op een kamer gooit maar gelukkig ook goedkoop lang internet aanbied dus erg lekker is, in Chinatown zit. Bijzonder veel Asians dus.

Het Opera House was mooi om te zien, net of je door een postkaart loopt maar tegelijkertijd ook gelijk heel rustig. Je verwacht hele groepen toeristen om naar het Opera House en de beroemde brug ernaast te kijken maar het was net zo druk als bij de grote kerk in Monnickendam en de klompenboerderij samen, ofzo.

We hebben er in elk geval onze eerste echte fotos gemaakt en die zullen we nu proberen erbij te zetten voor jullie. Ow ja, die rare vogel die je me ziet (proberen te) vangen is de Australische variatie van een duif. Heel apart, een dier waarvoor vogelend Nederland uit bed zou komen loopt hier overal in alle parkjes om brood te bedelen. Dat was de toelichting!

Veel plezier ermee en blijf ons liefde tonen uit Holland, we hebben et nodig en anders stopt bovendien natuurlijk erg snel dit super actief bijhouden van ons blog..

x J & Flo

• 04 Februari 2010 - 07:10

Eva:

Hey Neefie!!!

Alles goed daarzo? Inderdaad erg goed bijgehouden deze blog, haha! Geniet ervan!!

XX Je nicht

• 04 Februari 2010 - 08:13

Anne:

Het aankoppelen van de foto's gaat dus goed. Leuk hoor!
    Grappig dat het zo toeristenstil is. En om te horen dat jij voor zo'n vogel je bed uitkomt; zal ik onthouden!

• 04 Februari 2010 - 14:01

Abe:

Hey Florian en Job,

mooie foto`s en gebouwen
    veel plezier in jullie mannen-hostel en tot over 5 maanden.
    (K)(L) Abe

• 04 Februari 2010 - 22:06

Shenniqua:

pak hem maar jongen :P

• 04 Februari 2010 - 22:20

Marcel:

Zo, vaste bezoeker van de klompenboerderij. Leuk om jullie zo te volgen aan de andere kant van de wereld.

Abe ook trots, want nu is hij de grote kerel in huis ;-)

We gaan je volgen vanaf ons 'eiland'

Groetjes, Marcel, Margreet, Sanne en Martijn.

dikke kus van Sanne

• 08 Februari 2010 - 13:18

Nanee:

Hallo Job en Florian
    Bedankt voor het meemaken van je reis.Ik geniet ervan.Liefs van Nanee